Bedrijfsinfo TB2eHANDS

TB2eHANDS is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het in- en verkoop van boedels, curiosa, meubelen, antiek, huisraad, etc.
Gevestigd aan de Klein Vlaanderen 91 te Middelburg.

Tevens bieden wij aan om complete inboedels op te ruimen. Hierbij leveren wij uw woning "schoon" op, waarbij de vloerbedekking wordt verwijderd en andere werkzaamheden worden verricht die benodigd zijn voor het opleveren van een woning.

Wie is TB2eHANDS?

De T staat voor Taco en de B staat voor Bongers. 2ehands is voor mij een alomvattend begrip van tweedehands spullen die ik ga verhandelen. Ik ben sinds 1994 in de weer met het verhandelen van allerlei artikelen.

Ondernemen en handelen hebben mij altijd aangesproken. Ik ben toen gaan proberen om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik heb mij vervolgens laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel en ben gestart als eenmanszaak onder de naam TB-2ehands.

Op zoek naar een winkelruimte ben in in 2000 terecht gekomen op Klein Vlaanderen 91 te Middelburg, waar ik vandaag de dag nog steeds voornamelijk oude en of decoratieve spullen verhandel.

Iedereen is welkom om eens de sfeer te komen proeven van nostalgie, curiosa en decoratie.